PANNAHOUSE INVITATIONALS 2016

 

Street Society har i samarbejde med Copenhagen Panna House lige netop afviklet verdensmesterskaberne i 1vs1 og 3vs3. Begivenheden fandt sted lørdag den 21/5 til Gadeidræts Dag, hvor vi fik inviteret verdens elite i Street fodbold til København. Det var en super fed dag hvor man kunne opleve de vildeste tricks og tekniske færdigheder på højt plan. Stemningen var vild og hektisk . Tusind tak til alle der deltog og bidrog til dagens succes. Tilykke til Soufiane Bencok Original fra Belgien, som vinder titlen som Panna verdensmester. Ikke mindst stort tillykke til Copenhagen Panna House som vinder 3vs3, og dermed stadig er regerende verdensmester fjerde år i træk.

Se flere billeder på vores facebook side:

https://www.facebook.com/streetsocietyDK/photos/?tab=album&album_id=1133607533367766

 

DSC01348

INVITATIONALS 2016