Lokale Projekter

FUTSAL 2015

 

Street Society har indgået et samarbejde med Ungdomsskolen i Københavns Kommune, DBU Street CPH og København Futsal, hvor vi i fællesskab arrangerer aktiviteter, samt underviser i Futsal/Street Futsal i lokale områder. Denne platform har udviklet sig til at Street Society leverer fast ugentlig træning i 6 bydele: Amager, Vesterbro, Sjælør, Indre Nørrebro, Ydre Nørrebro og NV/Bispebjerg. Tanken er, at vi udvider vores indsatser i flere bydele, såsom Bellahøj, Valby og Østerbro.

Vores fokus i de lokale områder er, at give børn og unge mulighed for at dyrke en disciplin, som de kan relatere til socialt såvel som sportsligt. Det drejer sig primært om en fast ugentlig træning, hvor man lærer færdigheder indenfor sporten, og samtidig også er en del af et positivt fællesskab, hvor målgruppen får smag for foreningslivet. Vi har en stor tiltro til at inklusion via idræt skaber succesoplevelser og er med til at præge ungdommens udvikling i den positive retning.

Street Societys vision er at skabe indsatser i tæt fællesskab med relevante aktører og positive rollemodeller i de forskellige bydele. Disse rollemodeller skal integreres i vores forening og herigennem tilbydes en platform, hvor de kan få lov til at udvikle sig og iværksætte projekter efter ønske og behov. Vores mål er at videreudvikle lokale rollemodeller ved at tilbyde dem kurser, vejledning, coaching og praktikmuligheder. Disse kompetencer og erfaringer vil kunne drages nytte af i fremtiden, og i andre sammenhænge