Sports Event Management

10296069_147751945395333_5494417857181947553_o

 

Teamet bag Street Society har i de seneste fem år afviklet mere end 100 mindre og større turneringer og street events for børn og unge, og kan også afvikle events til erhvervslivet.


Sports Event Management henvender sig til dig, som er interesseret i at afholde en begivenhed: Kommer du fra en skole, værested, SFO, klub, indskolingsgruppe, fritidsklub, boligforening, virksomhed m.m. – så har vi det perfekte tilbud til dig.

Vores sport event Fuld Pakke indeholder følgende:

  • Uddannede dommere som afvikler turneringen.
  • Stærkt team som kan agere som vagter i forhold til sikkerhed. Planlægning og koordinering af begivenheden (stævneledelse).
  • Præmier efter ønske og behov, f.eks. medaljer og pokaler, m.m.. Vært som kommenterer og underholder på selve dagen.
  • DJ som kan levere musik og god stemning.
  • Forplejning: mad, drikke og frugt (vi samarbejder med byens bedste sandwich bar).
  • Dokumentation (billeder og video).
  • Opsætning af baner, scene og evt. forberedelse i en hal. TV skærm (som viser dagens program, osv.)

Vi har altid fokus på oplevelsesøkonomien og den pædagogiske ramme omkring vores events. Og vi har i dag en række efterprøvede og populære aktivitetspakker, som skræddersyes til den enkelte kundes ønsker.

Sport, sjov og sund social samvær indgår altid som faste bestanddele i vores framework, der altid varetages af erfarne instruktører og konsulenter. Derudover har vi altid fokus på inklusion og tilgængelighed.

På den måde sikrer vi os at ramme bredt og skabe en aktivitet, hvor læring og social samvær sættes i højsæde.

Vores team består af uddannede dommere, stævneledere og instruktører, som har kompetencer indenfor pædagogik og konflikthåndtering. Således kan vores team forsikre kvalitet i forhold til afvikling af en begivenhed.