logo

Street Society er en nonprofit organisation, der blev etableret i 2014. Foreningen er stiftet af tre iværksættere, som i mange år primært har arbejdet med børn og unge i belastede områder i København.

info@streetsociety.dk

Street Society | Cases
90
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-90,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Et udvalg af cases vi har arbejdet med

Anbefaling af Street Society fra børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev

Street Society har i en længere periode haft et tæt samarbejde med Københavns Kommunes Ungdomsskole og andre kommunale aktører såsom folkeskoler og klubber. Street Society varetager undervisning i valgfaget “Street Idræt” på forskellige skoler, og har kompetent planlagt forskellige forløb, der står mål med folkeskolens fagmål og læringsmål for området. Det er desuden tydeligt, at Street Society-teamet besidder gode pædagogiske evner og evner at skabe relationer til de unge. Det er mit klare indtryk, at foreningen formår at skabe rammer for velfungerende undervisning og levere succesrige sociale indsatser via gadeidræt blandt udsatte målgrupper i København. Personligt har jeg deltaget i flere af deres arrangementer og oplevet Street Society i aktion. Street Society iværksætter spændende og nye tiltag for en målgruppe, som har brug for nytænkning og en fornyet motivation til at dyrke idræt. Jeg kan på den baggrund give mine bedste anbefalinger af Street Society.

 

Pia Allerslev

Børne- og Ungdomsborgmesteren

bukk

“Fællesskabernes evne til at skabe intern samhørighed”

DGI er imponeret over tilgang, professionalisme og organisering af Street Society. DGI ønsker at indgå partnerskaber samt strategiske og praktiske samarbejder med SS omkring aktivitet og fællesskab blandt urbane ungekulturer i hovedstaden. Det helt særlige tryk vil for DGI’s vedkommende netop ligge i fællesskabernes evne til at skabe intern samhørighed, involvering i beslutninger, frivillighed mv. og Street Society’s unikke kontakt med de progressive ungekulturer peger på et optimalt partnerskab mellem de to organisationer.

Frederik Von Sperling

Projektleder hos DGI

dgidgi

“Plads til unge mennesker som vil udvikle sig”

Street Society er en forening vi alle sammen skal støtte op omkring. Det er en forening med dedikeret mennesker, som jeg har samarbejdet med i mange år og ikke ville kunne undvære. Det er forening der er skabt med henblik på videreudvikling af rollemodeller. I denne forening er der plads til unge mennesker som vil udvikle sig og komme med nye ideer indenfor børn og unge området. DBU Street CPH har et tæt samarbejde med Street Society, og vil samtidig fremhæve deres team som er ansvarlig for ugentlig træning i Street/Futsal , som vi samarbejder omkring i de forskellige bydele. Derudover har vi indgået en aftale om at lave faste årlige events sammen og bruger hinandens netværk til at lave andre projekter. Street Society har allerede været vidt omkring og jeg glæder mig til at følge dem fremover.

 

Daniel Mlka

Konsulent hos DBU Street CPH

dbu

“Kan på det varmeste anbefale Street Society”

Nu har vi gentagne gange samarbejdet med Street Society, og det er altid en fornøjelse. De arbejder professionelt, favner bredt og har en evne til at møde de unge i øjenhøjde. Selv når tingene til tider kan spidse til, er drengene fra Street Society i besiddelse af de pædagoiske værktøjer som kan løse de situationer. Jeg kan på det varmeste anbefale Street Society som samarbejdspartner, og det gælder både som repræsentant for København Futsal og som privatperson.

 

Tai Regel Pundik

Træner hos København Futsal

kbh-f-252x252

“Fantastisk kontakt til de unge”

Street Society er en forening som har en fantastisk kontakt til de unge og rigtige gode instruktører samt arbejder med uddannelse af rollemodeller. Når foreningen deltager til arrangementer er der styr på organiseringen og deltagelse af mange unge deltagere som tiltrækkes af god kvalitet samt gode ledere, trænere, instruktører samt deres pædagogiske kompetencer. Deres deltagelse er alt lige fra turneringer på legepladser, streetbaner i boligområder, samarbejder med skoler og til foreningsdage på idrætsanlæg. Hermed de varmeste anbefalinger af Street Society.

 

Martin Kristensen

Udviklingskonsulent hos Kultur og Fritidsforvaltningen

logogogo

“Street Society arbejder struktureret og professionelt”

Københavns Ungdomsskole har i flere år samarbejdet med Street Society til gavn for de unge i København. Teamet bag Street Society har et udbredt netværk og kendskab til unge i hele København. De har en fantastisk evne til at tiltrække unge til de aktiviteter de arrangerer, og ikke mindste, skabe rammer for, at alle unge for gode oplevelser og erfaringer ved at deltage. Street Society arbejder struktureret og professionelt i forhold til planlægning og afvikling af både undervisning og mindre og store arrangementer. Ungdomsskolen profiterer også af samarbejdet i forhold til projektudvikling, samarbejde med folkeskolerne – og når der er brug for back up i kritiske situationer.

 

Marianne Evers

Leder Ungdomsskolen Nord

uuu

“Et rigtig vellykket fodboldarrangement”

Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Street Society på vores beboerferie i Tisvildeleje i pinseferien 2015. Der blev lavet et rigtig vellykket fodboldarrangement, hvor der både var turnering for børnene og konkurrence for mødrene. Det var en stor succes og flere har efterspurgt om vi kan gøre det igen. Som medarbejdere har vi været yderst tilfredse med samarbejdet, hvor Street Society har udvist professionalisme, fleksibilitet og stor hjertevarme for arbejdet og målgruppen. Jeg kan varmt anbefale Street Society.

 

Pernille Seeberg

Den boligsociale helhedsplan for Kgs. Enghave

kab-logo