logo

Street Society er en nonprofit organisation, der blev etableret i 2014. Foreningen er stiftet af tre iværksættere, som i mange år primært har arbejdet med børn og unge i belastede områder i København.

info@streetsociety.dk

Street Society | SS Liga
114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-114,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Den bedste Street Liga i DK

Fakta om SS Liga

Street Society Liga er DK’s bedste street futsal liga! Her deltager 10 hold fra 10 forskellige bydele i København, hvor formålet er at skabe venskaber på tværs og få succesoplevelser for livet. Ligaen er bygget op således at drengene spiller i to rækker: under 18 år og under 15 år, og om sommer spilles der udendørs og om vinteren spilles der indendørs. Måden spillet foregår på er at der er 5 spillere på banen ad gangen med 1 eller 2 udskiftere på hvert hold.

Se træningstider her

Se sidste års vindere!

Sidste års vindere af Street Society ligaen fik lov til at komme på en samlet tur til Dortmund sammen med Street Society. Klik på videoen til venstre og se hvor fedt vi havde det på turen! Måske kan det blive dig der kommer med næste gang? Kontakt os og tilmeld dit hold med det samme!

Vil du være med?

 

Mail: info@streetsociety.dk
Telefon: 31 14 14 20